آنجلینا جولی، هنرپیشه معروف هالیوود و فعال امور بشردوستانه به تصمیم دولت پاکستان مبنی بر اخراج صدها هزار افغان فاقد مدرک اقامت واکنش نشان داده است.
او امروز (دوشنبه، ۱۳ نوامبر) در پستی در اینستاگرامش گفته است که از اخراج ناگهانی مهاجران و پناهجویان از پاکستان که با مشکلات زیادی مواجه اند «متاسف» است.
او اخراج اجباری پناهجویان و مهاجران افغانستان از پاکستان را «عقب نشینی در زمینه حقوق بشری در سطح جهانی» خوانده است.
خانم جولی نوشته است: «پاکستان برای چندین دهه حامی بسیاری از خانواده های مهاجر افغان بوده است. من متأسفم که آنها به طور ناگهانی مهاجرانی را بازمی گردانند که با واقعیت های غیرممکن جهت ادامه زندگی در افغانستان امروزی روبرو هستند، جایی که زنان دوباره از همه حقوق و امکانات تحصیل محروم شده اند، بسیاری از آنها زندانی شده اند و در آنجا (افغانستان) یک بحران انسانی عمیق وجود دارد.»
خانم جولی که خود به عنوان سفیر پناهجویان سازمان ملل در گذشته از اردوگاه های مهاجران و پناهجویان افغان در پاکستان بازدید کرده این اقدام پاکستان را « تراژدی جدید در تاریخ طولانی رنج مردم افغانستان که بیش از چهل سال جنگ و آوارگی را تجربه کرده اند» خوانده است. او افزوده است: «بعد از آن همه وعده هایی که نسبت به آینده بهتر برای مردم افغانستان داده شد، از سوی جهان به حال خود رها شده اند.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/28442